Beste innskuddsbonus for betting 2017

I dagens marked for online betting er det liten tvil om at det er stor konkurranse. Det betyr gode vilkår for spillerne, og selskapene nøler ikke med å gi deg elleville bonuser for å hanke inn akkurat deg til deres spill. Deres innskuddsbonus blir rett og slett galere og galere for hver måned som går. Og også for hvert selskap som entrer bransjen. Til Betsson

Beste innskuddsbonus for betting 2017

Mange gode alternativer

Midt oppi det hele står kanskje 3 av de aller beste selskapene og i dag finner du de 3 absolutt beste innskuddsbonusene for betting her. Betsson, Betsafe og Nordicbet har lang fartstid i bransjen, og vet nøyaktig hva norske kunder krever.

Her i nord har vi blitt bortskjemte i flere tiår. Og det er kanskje nettopp derfor disse spilleselskapene tilbyr så fantastiske bonuser til oss nordmenn. Spenn deg fast, for her blir det fort til at en gnir seg i øynene!

Beste innskuddsbonus 2017

Betsafe sparker i gang Premier League sesongen med en heftig bonus på 100% på ditt første innskudd opp til 2000 kr. Omsetningskravet er på 6 ganger bonusen til en minimum odds på 1.8. Det bør absolutt være oppnåelig i en så jevn liga som Premier League og det er ukentlig flere spill til denne oddsen som du kan bruke dine ferdigheter til å slå.

Nordicbet tar det et steg videre. Med samme omsetningskrav og krav til minimum odds, tilbyr Nordicbet 100% på ditt første innskudd opp til 4000 kr. Det er rett og slett en helt utrolig bonus, og den får deg nok til å gni deg i øynene. Forlat tanken om at spilleselskapene er griske, og la heller disse skjemme deg bort med sine bonuser.

På toppen av bonusfjellet finner vi Betsson. Det er ikke uten grunn at selskapet har spilt seg inn i den norske folkesjela. Innskuddsbonusen deres ligger på hele 100% opp til 5000 kr, slik at du vil ha mer enn nok å spille for. Selv om omsetningskravet er noe høyere på 8 ganger, må det bemerkes at det er til en minimum odds på kun 1.5. Det er en odds du enkelt kan slå med din ekspertise.

Til Betsson