Bet365 innskuddsbonus

Bet365 ble grunnlagt for nesten 20 år siden i en campingvogn. Da Denise Coates revitaliserte farens tidligere bedrift, ble Bet365 et faktum og det Britiske markedet skulle taes med storm. Fra campingvognen til det store markedet var ikke turen veldig lang for Denise, men det betyr ikke at den ikke var hard. I dag har selskapet over 3000 ansatte og ufattelige 19 millioner kunder i over 200 land og tilbyr en god Bet365 innskuddsbonus. Til Bet365

Det gjør Bet365 til et av verdens desidert største spilleselskap. Denne posisjonen kom ikke uten videre, og Bet365 har jobbet hardt for innpassen i de store rekker. Med et fokus på å treffe de virkelig profesjonelle tipperne med de beste oddsene i markedet og den gode gamle betting følelsen, tok Bet365 markedet med storm. Historien med starten i en campingvogn i England, selve fotballens hjemland, kunne ikke vært mer passende for det imaget Bet365 besitter den dag i dag.

Bet365 innskuddsbonus på odds

Siden selskapet stammer fra fotballens hjemland, er det naturlig at det her tilbys et massivt utvalg av spill. For nordmenn med store interesser for engelsk fotball er dette naturligvis en velkommen gave. Fortvil derimot ikke, utvalget begrenser seg selvfølgelig ikke kun til England. Hos Bet365 finner du spill fra hele kloden, både i små og store land og alle deres ligaer. Er du av den eventyrlystne typen kan du til og med spille på både politikk og næringsliv her også. Utvalget her er simpelthen av den sjeldne sorten og du finner garantert det du leter etter, med mindre dine interesser innen sport er enda særere enn Bet365 sine mest nerdete tippere.

Med velorganiserte menyer betyr heller ikke det store utvalget en uryddig og ukomfortabel spillopplevelse. I stedet bringer Bet365 deg en velorganisert og simplistisk presentasjon av sine spill, i stedet for unødvendig fjas som distraherer deg. Hos Bet365 står gøye spill i sentrum, og det går igjen i alle hjørner av nettsiden.

Stort selskap med enda større bonuser

Som et stort spilleselskap får en mange goder i møtet med kundene. Hver gang andre spilleselskaper øker bonusene sine har Bet365 råd til å følge dette. Med en kundebase på 19 millioner er det mer enn nok inntekter å dele med nye kunder, og dette kommer i form av enestående bonuser. Registrerer du deg hos Bet365 i dag får du en innskuddsbonus du neppe har sett maken til før. Ved ditt første innskudd får du 100% i bonus opp til 1000 kr. Det betyr at om du setter inn makssummen på 1000 kr får du hele 2000 kr å spille for, derav 1000 kr er gratispenger i realiteten.

Omsetningskravet er simpelt, og krever kun at du omsetter 6 ganger bonusen til en minimumsodds på 1.50. I et hav av spillemuligheter, og med dine enestående ferdigheter, bør dette ikke være noen sak å cashe inn bonuspengene. Bet365 tar ikke lett på betting, og de ønsker å gi deg en unik opplevelse du sent vil glemme.

Til Bet365