Betsson oddsbonus – betingelser og vilkår

Betsson tilbyr for tiden en flott bonus på oddsspill, med 100% match på innskudd opptil 2000 kr. Men når det kommer til bonuser, er det bestandig vilkår og betingelser som må følges for at du skal få lov til å ta ut eventuelle gevinster. Her overrasker Betsson oddsbonus med veldig konkurransedyktige betingelser i forhold til en rekke andre aktører.

Få din oddsbonus på Betsson

Betsson oddsbonus – betingelser og vilkår

Slik kommer du i gang for å få Betsson oddsbonus

Åpne konto hos Betsson, og verifiser ditt mobilnummer og e-postadresse.
Overfør minst 100 kr til konto for å motta bonus med enten Visa, Mastercard eller Paysafecard.

I løpet av få minutter er pengene og bonusen klar til bruk.

Gode omsetningskrav

Dersom du vinner penger når du mottar bonus, må du omsette bonus og innskudd 8 ganger for at du skal kunne ta ut gevinster. Dette er ikke uvanlig hos de fleste aktører, men krav for minsteodds per spill er langt lavere enn hos andre aktører.

De fleste sportsbooking-sider ligger på 2 i odds for at sportsbegivenheten du satser på skal telle på bonusens omsetningskrav. Hos Betsson kan du derimot satse på kamper helt ned til 1.5 i odds, og fortsatt telle på omsetningskravet. I tillegg får du hele 30 dager for å greie kravet, noe de fleste vil få til med såpass lave odds på 1.5, da det gir deg langt større valgmuligheter for å inkludere kamper hvor utfall kan være ganske jevnt.

Les om flere regler og betingelser for Betsson oddsbonus 

Viktige vilkår å tenke på

For å kunne delta i denne kampanjen, er det viktig at du er bosatt i Norge og har permanent bosted i landet. I tillegg må du være over 18 år for å spille hos Betsson.

Alle bonuser gjelder kun 1 gang per husstand, derfor kan du ikke få denne velkomstbonusen om du allerede er registrert kunde. Du kan heller ikke åpne en konto på andre i husstanden, da bonuser er begrenset til IP-adressen dere bruker.

For å motta bonusen, kan du ikke bruke Skrill eller Neteller for overføring av penger. Du kan godt godkjenne disse for utbetaling av eventuelle gevinster, men dessverre er du ikke kvalifisert til bonus om du bruker disse løsningene for overføring.
Til Betsson