FastBet 50% opptil 1000 kr oddsbonus

FastBet er ute med en ganske så hyggelig kampanje. Her kan du ta med deg en oddsbonus på hele 1000 kroner. De tar du med deg videre for å satse på sykkel, håndball, fotball eller langrenn. Enkelt og raskt.
Til FastBet

Fastbet 50% opptil 1000 kr oddsbonus

En rask måte å satse på

FastBet er nettopp det. En rask måte å satse på favorittsportsgrenen din, enten det er sykkel, håndball, fotball eller langrenn. FastBet er også en enkel måte å satse på. Du finner enkelt frem på siden og kan enkelt lete deg frem til akkurat den kampen eller det løpet som du ønsker å satse på.

FastBet Oddsbonus

FastBet har flere bonuser til medlemmer som kommer tilbake for å satse flere ganger, også gode oddsbonuser. Velkomsten som er en oddsbonus på opptil 1000 kroner er en betinget 50% innskuddsbonus.

Dette betyr at for å få en oddsbonus på hele 1000 kroner, så må du sette inn 2000 kroner på din egen spillekonto. Gjør du det, ender du opp med hele 3000 kroner å satse for. Dette øker både budsjettet ditt og sjansene for å vinne. Videre så har FastBet et krav til omsetning. Nettopp fordi oddsbonusen er såpass lukrativ.

Finn frem til de beste

Det er slett ikke uvanlig at så gode oddsbonuser har betingelser. Noen har større og andre har mindre. Likevel er det du som sitter igjen med det største kakestykket og er du smart nok til å fordele dette kakestykket på flere satsninger, så kan du ende opp med hele kaken til slutt.

Men først er det altså lurt å sette seg inn i hvilke betingelser som medfølger de forskjellige bonusene. For å finne frem til de beste bonusene, så kan du bruke søkeord som ‘bonuser’ eller ‘oddsbonus’ på nettet.

Eller du kan kikke på bookmakerebonus.nu. Her finner du en topp 5-liste over de beste stedene å satse på. Oversikten lister også opp de hyggelige bonusene som du kan få hos de forskjellige nettstedene.

Sats for å vinne

Et godt råd kan være å bruke en eller flere av disse gode bonusene til å få satset skikkelig. Enten ved å fordele det på flere kamper eller løp eller å virkelig satse på din favoritt.

Til FastBet