Gode oddsbonuser hos NordicBet og Betsafe

Oddsbonusene har i flere årrekker vært trekkplasteret for spillselskapene. Med den ene bonusen etter den andre, så har vi nordmenn latt oss friste av spill. Allikevel har dette aspektet av betting stort sett vært på stedet hvil de siste årene. Det har ikke vært noen nevneverdige fremsteg før nå. I dagens marked har det nemlig blitt så kompetitivt at spillselskapene må ta det hele et steg videre. Nå er det å tilby bonuser en nesten ikke tør å snakke høyt om. NordicBet og Betsafe har vært to av pionerene for dette. Deres gode oddsbonuser vil uten tvil sette spor hos oss nordmenn.

Gode oddsbonuser hos NordicBet og Betsafe

Gode oddsbonuser på NordicBet

Når NordicBet startet sin drift, så var det liten tvil om at de siktet seg inn på de nordiske kundene. Dette skulle derimot vise seg å være vanskeligere enn først antatt. Her til lands får vi mye gratis, og derfor er ikke akkurat et par hundrelapper i oddsbonus tilfredsstillende for oss. Derfor gikk NordicBet all in med sin ide om å møte nordmenn sine krav til gratis goder. Deres oddsbonus i dag lyder på intet mindre enn 100 % opp til 4000 kr. Dette er altså snakk om helt ekstreme summer, men summer som vi nordmenn krever for å i det hele tatt vurdere å spille hos en side. Det er gode nyheter for oss at det derimot endelig er et selskap som forstår våre ønsker og som kan tilfredsstille våre krav.
Les mer og registrer deg hos NordicBet

Betsafe har alt annet enn sikre bonuser

Betsafe er kanskje et av de mest ironiske navnene innen bransjen. Nettopp fordi de gjør alt annet enn å gå for de sikre alternativene. Deres oddsbonus er et perfekt vitne til dette faktumet. Hos Betsafe får du nemlig nøyaktig den samme innskuddsbonusen som hos NordicBet. Altså 100 % i bonus opp til 4000 kr. Setter du inn for eksempel 1000 kr i dag vil du altså ha tilgang på 2000 kr i løpet av sekunder. Det å få 1000 kr helt gratis er en herlig bonus på toppen av en helt fantastisk side, og noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg dersom du trenger litt tid for å bli varm i trøya.
Les mer og registrer deg hos Betsafe

Velg gode bonuser neste gang du skal spille på nett, og vurder aktører som NordicBet og Betsafe der de elleville bonusene for nordmenn befinner seg!