Slik satser du på Betfair oddsbørs

Her viser vi deg hvordan du enkelt kan satse penger på Betfairs spillebørs. Hvis du er god til å bedømme odds, er det her du kan tjene store penger.

Slik satser du på Betfair oddsbørs

Betfair oddsbørs

På Betfair oddsbørs kan du kjøpe og selge odds omtrent som å kjøpe aksjer på børsen. Men den store forskjellen er at etter at kampen er avsluttet er det kun ett vinnerutfall. En aksje er sjelden verdiløs bare sånn.

Du kan selv opptre som bookmaker ved å tilby odds som andre kan kjøpe. Du kan for eksempel la noen satse på opptil 1000 kr til odds 1,50 som Manchester United vinner hjemme mot Tottenham. Hvis Man Utd vinner kampen, må du betale 1000 * 1,50 = 1500 kr til spilleren som satser på oddsen din. Hvis de ikke vinner kampen, har du i stedet tjent 1000 kr som spilleren satset.

Du kan også spille på odds som vanlig, men da tipper du på odds som andre spillere tilbyr og ikke et bettingselskap på nett.

Les også 7 tips for å bli bedre tippere.

Win Win-situasjon

Det aller beste med Betfair oddsbørs er at når du blir god på odds, kan du finne en Win Win-situasjon og det betyr at du kan vinne uansett hvordan en kamp ender. Vi tar odds på en tenniskamp som eksempel. Hvis du satser på at spiller 1 vinner til oddsen 2,05. Da endres oddsen og spiller 1 blir favoritt i kampen. Du tilbyr nå andre spillere på Betfair å spille på spiller 1 til odds 1,95. Uansett hvordan kampen ender, vil du nå vinne penger!

Når du som spiller har testet Betfair oddsbørs en stund, er det disse typer spill du ser etter. Det er også på dem du kan vinne penger i det lange løp. I tillegg til å være god på odds og Betfair oddsbørs, kan du benytte deg av tippeselskapenes bonuser. Det er en fin måte å vinne penger på med en gang!

Til Betfair