Betsson gir deg best innskuddsbonus 2018

Vi nordmenn lever kanskje i verdens beste land, men det hindrer oss ikke i å drømme videre. Selv om vi lever godt, så skulle vi gjerne ønske at vi kunne tatt steget over gjennomsnittet og blitt millionærer. En av mange lovnader om dette kommer fra spilleselskaper på nett. Her må en ofte være obs dog, fordi de aller fleste tilbyr en innskuddsbonus 2018 som kun lurer deg inn. Når du først har takket ja skjønner du ofte at det er nærmest umulig å utløse bonusen. Til Betsson

Betsson gir deg best innskuddsbonus 2018

Her finner du best innskuddsbonus 2018

Betsson er en av de få ærlige selskapene som fortsatt står for gode bonuser som tilfredsstiller kundene. Dette selskapet har virkelig tatt Norge med storm, og helt siden 2002 har det kun gått en vei, og det er oppover. Store personligheter som Tone Damli Aaberge og John Arne Riise har frontet denne giganten.

Selv bonden fra de gamle Norsk Tipping reklamene har stilt opp som promotør for Betsson. Dette understreker hvor dypt i folkesjela Betsson stikker, og hvilken innsats de gjør for at du skal nyte deres spill. Kanskje aller best er deres innsats når det gjelder oddsbonuser.

Betsson innskuddsbonus du ikke kan si nei til

Der andre spilleselskap tilbyr store og ugunstige, eller latterlige små bonuser, så tar Betsson konkurransen til et helt nytt nivå. Med deres oddsbonus har markedet fått en helt annen standard de er nødt til å følge. Registrerer du deg i dag og gjør et innskudd kan du få 100 % i bonus opp til 5000 kr. Med andre ord vil du sitte igjen med opp til 10000 kr å spille for, hvorav 5000 kr er helt gratis!

Det aller beste derimot er omsetningskravene. Der omsetningskravene vanligvis er helt ekstremt vanskelige å oppnå, har Betsson rettferdige omsetningskrav som er enkle å forstå. Alt du trenger å gjøre er å vinne 8 ganger bonusbeløpet og sette dine spill til en minimumsodds på 1.50. Dette er meget enkelt og noe de aller fleste gjør ganske så raskt dersom de spiller helt vanlig.

Dermed kan du bare lene deg tilbake og spille akkurat som du alltid har gjort. Den eneste forskjellen er at denne gangen kan du vinne så mye mer, og det med penger som ikke engang er dine. Null risiko, men samtidig muligheter for å vinne millioner, er en enestående kombinasjon hos et spilleselskap med et godt utvalg av spill.

Til Betsson