Betsson innskuddsbonus

Betsson er et selskapene som virkelig har vært lenge i bransjen. I et meget kompetitivt marked har det vært vanskelig å overleve over alle disse årene. Betsson har derimot bitt seg fast med tenner og klør og gjort et virkelig basketak for å beholde den posisjonen de har i dag. Mange kjenner nok Betsson som en del av den norske folkesjela, og det er et fokus de jobber hardt med å opprettholde. Med kjendiser som John Arne Riise og Tone Damli Aaberge i sine rekker, har Betsson hatt stor suksess med å nå ut til nye kunder de siste årene. Det er nok derimot deres evne til å tilby god kundeservice, enkle nettsider og et utvalg ut av denne verdenen. Dette sammen med Betsson innskuddsbonus har har gjort at de kan befeste sin posisjon som et av Norges mest vellykkede spilleselskap. Til Betsson

Betsson innskuddsbonus

Overbevisende sportsbook

Betsson har i alle år myntet sin filosofi på å være forut markedets trender. Det har de bevist ved lanseringen av en rekke tjenester, som live spill og streaming. I dag får du en rekke muligheter for spill både før og under kampene hos Betsson. Idrettene du kan tippe på varierer bredt i spenn, og de varierer også godt geografisk. Det finnes rett og slett spill fra alle verdens hjørner, og det er overraskende om du ikke finner det du leter etter her. Det tilbys derimot ikke kun spill på sport, ettersom du også kan sette spill på politikk og næringsliv hos denne giganten.

Utvalget er derimot bare en liten del av hvorfor nordmenn elsker Betsson. I sentrum står nok heller deres tilbud om live streaming. Du kan se eventer live fra La Liga, Ligue 1, Serie A, Championship og en rekke andre arrangementer. Kanskje mest populært utenom fotballen er deres live sendinger fra NBA.

Kombinasjonen live streaming og live spill betyr at du kan se kampen samtidig som du spiller nye spill. Dette er en meget gunstig kombinasjon. Betsson tilbyr også både mobiltjenester i nettleseren og i form av en app, der andre spilleselskaper heller kun tilbyr det ene eller det andre.

Betsson innskuddsbonus på odds

La oss bare understreke dette med en gang, Betsson tilbyr en av de beste bonussummen i markedet. Det er ingen tvil om at deres innskuddsbonus mer enn overgår hva noen andre spilleselskaper kan stille opp med. Registrerer du deg hos Betsson i dag får du hele 100% i bonus opp til 1000 kr. Tro det eller ei, det betyr at du sitter igjen med 2000 kr å spille for etter et innskudd på 1000 kr. Da er halvparten av summen, 1000 kr, helt gratis bonuspenger som du kan spille for.

Omsetningskravet er på 8 ganger summen, som er relativt vanlig i markedet. Minimumsoddsen på 1.50 for hvert spill er derimot mye lavere enn markedet generelt, og en velkommen gode for spillere som vil omsette bonusen raskt. Bonusene til Betsson er ikke der for å lure deg. Tvert imot, de er en gode du skal kose deg med.

Til Betsson