Bethard oddsbonus 125% opptil 1250 kr

Bethard er en relativt ny aktør i spillemarkedet og de har en bonus du ikke har sett maken til! Målet er å totalt dominere markedet og ta over andeler fra de store gigantene og Bethard oddsbonus er bedre enn deres bonuser.
Til Bethard

Bethard oddsbonus 125% opptil 1250 kr

Er Bethard spilleselskapet for deg?

Da selskapet satt seg ned for å starte driften ble det stor enighet om at det virkelig skulle fokuseres på et maskulint image. Og det har selskapet virkelig oppnådd! I den korte tiden selskapet har eksistert har markedsinitiativene virkelig vært vågale, og de har vist stor evne til å ta store risikoer. Dette har spesielt vært synlig i deres vilje til å tilby bonuser utenom det vanlige.

For å gjenspeile den typen spiller selskapet har vært ute etter, har de tilbudt bonuser som står i stil med disse spillerprofilene. Dette er bonuser som på godt norsk ikke ligner grisen, men som ligner en suksessoppskrift uten sidestykke. Dersom du er klar for å virkelig tippe opp til pipa på huset. Eller bare slenge inn noen vågale små bets, så er Bethard spilleselskapet for deg. Start ditt eventyr med en bonus du neppe har, og neppe vil, se maken til igjen. Flere bonuser fra spilleselskaper på nett kan du finne på sportspill.nu.

Bethard oddsbonus til nye spillere

Dersom du er klar for å vinne de store summene er Bethard klar for akkurat deg. Med åpne armer inviterer Bethard både puslete og tøffe spillere til deres lokaler med en knalltøff bonus. Denne bonusen er ikke til å ta lett på, og den vil virkelig overraske deg. I tilbyr Bethard 125 % i bonus på ditt første innskudd opp til hele 1250 kr. Da får du nok av penger å spille med i deres varierte sportsbook med Bethard oddsbonus.

Omsetningskravet er på 14 ganger bonusen til en odds på 2.0, og dette er alt du trenger å gjøre for å fatt på pengene. Selv om det kan høres mye ut er dette noe de aller fleste spillere gjør meget raskt i dere spillerkarriere. Når en tipper går pengene fort inn og ut, og det å omsette 14 ganger er langt ifra umulig. Med en minimumsodds på 2.0 har du også en rekke muligheter for spill i den varierte sportsbooken.

Store muligheter for å velge hos Bethard

Uansett om du ønsker å sette bonuspengene på litt knallhard Championship fotball, eller en rugby kamp hvor tennene flyr ut av munn, så har du store muligheter for å velge. Bethard er klar for dine vågale bets, og det beviser denne vågale bonusen. Spørsmålet gjenstår om du har ballene til å virkelig gå inn for det og være like vågal som Bethard. Selskapet utfordrer deg med denne bonusen, og ballen er nå i din park.

Med en oddsbonus uten sidestykke er det bare et tidsspørsmål før nordmenn virkelig manner seg opp til å sette de spillene de vil. Her er det ingen risiko, og du spiller kun med pengene til Bethard. Er det virkelig mye å forlange at du tar imot denne bonusen når Bethard er så vågale? Gjør deg klar for en høst med mye spill og moro, og en hel del vågale bets, med denne ekstreme oddsbonusen fra det nye selskapet Bethard.

Til Bethard