Mr Green innskuddsbonus

Nærmest enhver nordmann har sett Mr Green på TV-skjermen. Den mystiske mannen i grønn dress og med grønn hatt vitner om at spilleselskapet har noe i gjære. Bak den grønne dressen skjuler det seg også meget grønne tall. Mr Green er et spilleselskap med stor interesse fra forbrukerne, og her går det så det suser. Selv om selskapet ble stiftet for kun 10 år siden, har det allerede rukket å bli anerkjent som Sveriges beste nettcasino ved 4 anledninger og de tilbyr en god Mr Green innskuddsbonus på odds!
Til Mr Green

Mr Green innskuddsbonus

Historien med odds fortsetter å være den samme, og dette gjør Mr Green til en sann markedsleder. I et meget kompetitivt marked, der flere sliter med å holde hodet over vannet, har den innovative og servicerettede mentaliteten til Mr Green gjort deres prosess enkel. Nordmenn elsker simpelthen Mr Green, og flokker til spilleselskapet. Kanskje er det dette grønne imaget som vitner om alle de tidligere storgevinstene som ble vunnet her?

Oddsen du ikke vil tro

Mr Green vil nemlig dele sine profitter med forbrukerne, og selskapet gjør alt for at du skal få en god opplevelse. De store gevinstene kommer ikke av seg selv, og Mr Green ønsker at du skal få ta større sjanser. Det er derfor de i dag tilbyr den aller høyeste oddsen i markedet, slik at når du først vinner, da vinner du virkelig mye. Hos Mr Green er filosofien at dine ferdigheter skal belønnes med store summer, og det er nettopp det en økning i oddsen gjør.

For å virkelig vinne de store pengene er det også viktig at du har de rette spillene tilgjengelig. Kanskje vet du om en kamp der et lag absolutt må vinne, men andre spilleselskaper har ikke denne tilgjengelig. Hos Mr Green kan du nærmest være garantert, uansett hvor sært spillet ditt er, at Mr Green har det tilgjengelig. Her er ikke bare utvalget bredt over hele verden, men her utvalget av spill på et eneste event også meget godt i dybden. Du finner både spesialer og kombinasjoner som du kan leke deg med.

Herlige gratisspill med Mr Green innskuddsbonus på odds

Der andre spilleselskaper gir deg innskuddsbonuser som ser helt fantastiske ut, vet Mr Green baksiden ved disse. Det er ofte ekstreme omsetningskrav som skjuler seg bak, noe kunden ikke vil se med mindre de leser dypere i betingelsene. Mr Green ønsker å være transparent, og de tilbyr heller bonuser som spillerne kan nyte av. Det anerkjente spilleselskapets oddsbonus kommer i form av 5x 100 kroner i freebets. Om du setter inn minimum 500 kr hos Mr Green får du 5x 100 kroner i freebets. Ja, du leste rett, Mr Green gir deg 5 freebets i sin oddsbonus!

Setter du gratisspillene på en minimumsodds til 1.80, beholder du selv gevinsten og innsatsen beholder Mr Green. Gevinsten fra gratisspillet er din uten noen form for omsetningskrav. Så med andre ord må dette være noen av de letteste pengene du kan tjene noensinne. Som nevnt tidligere, Mr Green vet hvordan de skal gjøre norske kunder fornøyde med grønne tall.

Til Mr Green