ComeOn innskuddsbonus

Siden oppstarten i 2010 har ComeOn alltid hatt ett mål for øye. Å nå dominans med en kul profil har alltid vært et mål, og noe som har vært reflektert i hvert eneste valg spilleselskapet har gjort på veien. For eksempel da John Carew ble hyret inn som ambassadør og ga spilleselskapet en stor skare av nordmenn til sine nettsider. Selv om ComeOn er en relativt ny aktør, har de bygget tillit hos norske kunder. De fleste tippere i Norge har hørt navnet ComeOn. Og dette blir fort et av de første valgene når en skal finne et sted å sette pengene. I tillegg tilbyr de for tiden en veldig bra ComeOn innskuddsbonus!
Til ComeOn

ComeOn innskuddsbonus

Dette er ikke bare begrunnet med det kule imaget, for det er jo bare en bonus. Men det er også begrunnet med en rekke andre faktorer. For det første er den norske kundeservicen en stor fordel, og dette gjør det enklere i situasjoner hvor andre spilleselskaper kan være vanskelige å nå. Mest sannsynlig trenger du ikke engang å snakke med kundeservice, ettersom kunnskapsbasen til ComeOn er så stor at du kan få svar på de fleste spørsmål her.

Sportsbooken som har alt du trenger

Stor er også sportsbooken som Comeon tilbyr. Helt siden starten hos Comeon har et bredt og godt utvalg innen sportsbooken stått som en sentral påle i deres filosofi. Ingen spillere kjeder seg hos Comeon. Her finner du alle de største og minste ligaene verden rundt, og det er tvilsomt at du kjenner til et arrangement Comeon ikke dekker, med mindre du er virkelig sær.

Unikt for spilleselskapet sin sportsbook er flash bets. Dette konseptet går ut på å spille på hva som skjer i de neste 5 minuttene i kampen. Med andre ord et veldig engasjerende spill. Engasjerende er også ”krysset”, en kampanje hos Comeon som går ut på å tippe rundens 10 Premier League kamper. Uansett hva du er på utkikk etter, kan du nesten være garantert at Comeon har det du leter etter.

ComeOn innskuddsbonus på odds

Et åpenbart problem med å sikte seg inn på et slikt bortskjemt marked som nordmenn og svensker er at denne gruppen er vant til å få ting gratis. Da er det vanskelig å få tilbudt en bonus som virkelig frister denne gruppen. Comeon vet derimot råd, og derfor tilbyr de i dag to av de heftigste bonusene markedet noen gang har sett.

Den første bonusen gir deg enorme 500% i bonus på ditt første innskudd. Om du setter inn kun 100 kr, får du med andre ord ufattelige 600 kr å spille for. Tilbudet er derimot enda bedre om en ser på omsetningskravet som ligger så lavt som 8 ganger innsatsbeløp + bonusen. Med en prosent så høy som 500%, er dette veldig rimelig. Spillene må settes til en minimumodds på 2.0.

Den andre bonusen er kun på 100%, men da opp til ufattelige 5000 kr, slik at denne også får deg til å gni deg i øynene. Her er omsetningskravet 8 ganger innsatsbeløp + bonus til minimumsodds 2.0. Er du klar for å spille med gratis penger?

Til ComeOn