Odds innskuddsbonus fra Bet365

Det finnes en rekke store bettingsider der ute, og alle byr på tidløs underholdning for alle aldersgrupper. Men ikke mange har en like frodig bakgrunn som bet365, den store engelske tippesiden som har vokst frem til å bli en komplett pengespillportal, med alt du kan tenke deg på ett og samme sted.

Bet365 startet ut som en tippeside, og tviholder på de sterke tradisjonene. Her finner du fortsatt hundretusener av odds året rundt, og fokus på alle de kjente begivenhetene fra idrettens verden. Bet365 har dessuten mange kule odds på spesielle begivenheter, blant annet politikk og kongelig barnefødsel. For å prøve ut alt bet365 har å by på, må man dog investere en solid sum med penger eller kreve inn en saftig innskuddsbonus fra Bet365. Til Bet365

Odds innskuddsbonus fra Bet365

Få din første innskuddsbonus fra bet365

Akkurat nå har bet365 en rimelig enkel innskuddsbonus på lager – dette er en startbonus, et åpningstilbud for alle nye spillere som ønsker å tippe på nettet. Når du setter inn penger som ny spiller, vil bet365 gi deg like mye i bonuspenger som du setter inn selv. Dette kalles også for en matchbonus, siden bet365 matcher det du setter inn. Sett inn en femhundrelapp, så får du en femhundrelapp. Man kan også kalle det en 100 % bonus, og det maksimale bonusbeløpet du kan kreve inn er 1000 kroner. Setter du altså inn 1000, får du 1000 av bet365 og kan deretter spille med 2000 kroner.

Kreve inn bonusen

For å kreve inn denne bonusen fra bet365, må du skape en konto og bekrefte e-postadressen din. Du vil straks få en e-post med en tilbudskode som ender på NCDBS. Denne skriver du inn på bet365s hjemmeside (etter å ha logget inn), og vips – så er bonusen aktivert. Med dobbelt så mye penger på kontoen, har du råd til å ta større risiko, og til gjengjeld kan du se frem til større gevinster. Legg dog merke til at du må spille for pengene du setter inn før du får bonusen. Altså må du sette inn f.eks. 1000 kroner og satse dem på diverse tippekuponger. Når alle kupongene er godkjent, aktiverer du bonusen og får 1000 kroner inn på kontoen. Vinner du fra kupongene dine, vil du sitte igjen med mer penger enn du startet ut med.

Til Bet365