Nordicbet velkomstbonus til nye spillere 2021

Er du interessert i å prøve Nordicbet og samtidig få en skikkelig god velkomstbonus? Da er det bare å lese videre, for vi forteller deg akkurat hva du trenger å gjøre!

Nordicbet velkomstbonus til nye spillere 2021

Hva består Nordicbet oddsbonus av?

Hos Nordicbet vil du kunne få opptil 1000 kroner i gratisspill hvis du benytter deg av bonusen fullt og helt. For å hente velkomstbonusen må du utføre følgende steg:

  • Åpne en ny konto, Nordicbet gir ikke velkomstbonus til eksisterende kunder.
  • Gjennomfør ditt første innskudd (dette må være på minst 100 kroner).
  • Etter du har utført ditt første innskudd, får du et gratisspill verdt 250 kroner. Du kan velge hvilken sport dette skal være på.

Hvis du vil benytte deg av hele bonusen, foretar du et nytt innskudd på 200 kroner eller mer. Da vil du få enda et gratisspill verdt 250 kr. Helt til slutt foretar du et nytt enkeltinnskudd på minst 500 kroner. Da vil du få et gratisspill som er verdt 500 kroner.

Dette blir til sammen 1000 kroner. Disse bonuspengene kan brukes på helt valgfrie sporter ! For eksempel å spille på – Hvem vinner Eliteserien 2021?

Til Nordicbet

Regler og vilkår

Før du takker ja til Nordicbet bonusene, bør du sette deg ned og lese regler og vilkår. Her vil du finne informasjon om omsetningskrav, hvor lenge bonusen gjelder og hvordan du kan benytte deg av den slik at du får mest ut av den. Du vil også finne informasjon om hva slags betalingsmetoder som gjelder for denne velkomstbonusen. Ved å gjøre deg kjent med vilkårene, slipper du ubehagelige overraskelser i etterkant.

Det du bør huske når du registrerer deg som kunde hos Nordicbet er at du får tilgang til en rekke sporter å spille på. I tillegg vil du kunne strømme ulike typer fotball og andre sporter. Det er med andre ord mer enn bare en velkomstbonus du takker ja til når du blir kunde hos Nordicbet.

Det som er så bra med Nordicbet er at deres regler og vilkår er klare og enkle å forstå, slik at du kan fokusere på det som er aller gøyest, nemlig det å spille. Vi håper du kommer til å kose deg!