Coolbet innskuddsbonus med bonuskode

Med bare et år i markedet ville ethvert selskap ha slitt med å få regnskapet til å stemme, og tallene hadde vært røde. Det er i og for seg helt normalt for selskaper, og noe spilleselskaper spesielt opplever ettersom dette er en meget utfordrende bransje. Her vil vi se litt nærmere på Coolbet innskuddsbonus til nye spillere! Til Coolbet

Coolbet innskuddsbonus med bonuskode 2000ODDS

En innskuddsbonus det lukter svidd av

Med flere titalls konkurrenter skal det jo litt til å kapre kundene. Derfor er det overraskende å høre om historier som den Coolbet kan servere. Med kun ett år i markedet, har dette selskapet virkelig slått seg opp som et av de mest populære. Konseptet som tiltrekker seg den yngre garde og de som virkelig tør å sette store innsatser, har virkelig slått an i Norge. Dette har betydd store inntekter og et regnskap som har gått i pluss nærmest fra første dag.

Coolbet er derimot ikke kjipe med pengene som de fleste spilleselskap er, og de deler i stedet profitten med kundene. Dette kommer i form av investeringer i siden, men også i form av enestående bonuser. Vi har flere gode bonuser tilgjengelig norskeoddsbonuser.com

Coolbet innskuddsbonus – Bonusen alle snakker om

I et lite land som Norge sprer ryktene seg fort. Det var intet unntak når Coolbet lanserte sitt spilleselskap i år med en bonus som ikke lignet grisen. Blant de erfarne spillerne ble det nok diskutert hvordan en skulle få fatt i bonusen og cashe den ut. Du kan til den dag i dag få tak i bonusen alle har snakket om i flere måneder, så generøse er nemlig Coolbet.

Registrerer du deg i dag kvalifiserer du deg for en bonus som ikke bare har en stor sum, men også de aller beste betingelsene i markedet! Coolbet er nemlig meget opptatt av at kundene faktisk skal ha en mulighet til å vinne bonuspengene på et tidspunkt. Innskuddsbonusen hos Coolbet lyder på 100% opp til hele 2000 kr når du bruker bonuskoden 2000ODDS.

Det betyr at du kan få opp til 4000 kr å spille for! Da kan du kose deg med den varierte sportsbooken og da går du ikke tom så fort. Omsetningskravet på 6 ganger bonusen til en minimum odds på 1.50 gjør at du virkelig har sjansen til å vinne denne bonusen. Med Coolbet kan høsten bli bedre enn det så ut til!

Til Coolbet