Betsson oddsbonus 2021 – Vilkår og betingelser

Når du takker ja til en oddsbonus, så er det viktig å sette seg inn i hva vilkårene og betingelsene er. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva vilkår og betingelser er for Betsson oddsbonus 2021. Gå direkte til Betsson

Betsson oddsbonus 2021 -vilkår og betingelser

Hva tilbys i Betsson oddsbonus 2021?

I Betsson sin oddsbonus kan du 100 % opptil 1000 kroner. Dette betyr at når du setter inn 1000 kroner, vil du få 1000 kroner ekstra å spille for!

Hvordan henter du denne bonusen?
Det du aller først må gjøre er å åpne en konto og fylle inn opplysningene som trengs. Ha gjerne en betalingsmetode klar. Deretter må du sette inn penger. Det finnes ofte et minimumsbeløp, dette kan du også finne bekreftet i vilkårene og betingelsene. I dette tilfellet er det 100 kroner. Deretter vil Betsson overføre bonusen din direkte inn på din spillekonto. Det er rett og slett så enkelt det er!

Vilkår og betingelser

For oddsbonus 2021 finnes det en del vilkår og betingelser. Dette gjelder for eksempel bare for nye kunder som registrerer sin konto fra Norge. Minimum innskudd er på 100 kroner, maksimum er på 1000 kroner. Når det kommer til omsetningskrav så må bonusen omsettes 8 ganger til en minimumsodds på 1,50 per kupong før du kan ta ut noen penger.

Hvordan funker omsetningskrav?

Eksempelet er at hvis du har en bonus på 1000 kroner, så må denne omsettes 8 ganger, så sammenlagt så må du bruke 8000 kroner. Alle spill må ha en odds på over 1,50 eller høyere.

Når det kommer til periode, så må dette tilbudet benyttes innen 30 dager. Dette betyr at omsetningskravet må møtes innen 30 dager.

Når du omsetter en bonus vil du bruke dine egne penger først, deretter bonusen.

Dette er noen av vilkårene og betingelsene som gjelder for Betsson sin oddsbonus. Du kan finne mer informasjon når du åpner tilbudet. Her vil du finne informasjon om hvilke betalingsmetoder som gjelder og ikke minst hvordan du kommer i gang.

Det er alltid viktig å lese gjennom vilkår og betingelser, uansett hva det er du takker ja til. Husk dette! Her kan du lese mer om sikre bettingsider på nett 2021.

Les mer og registrer deg hos Betsson