Ny oddsbonus fra NordicBet 2024

Vi som bor her i Nord har ikke akkurat så veldig mye å sette fingrene i. Været er ofte dårlig, da spesielt på høsten og vinteren, og det blir mye innesitting. Av tradisjon, så har derfor Nordmenn opparbeidet seg en forkjærlighet for spill på nett. Da spesielt har tippingen stått helt sentralt. Dansker, Svensker, Finner og ikke minst oss Nordmenn elsker å satse penger på oddsen. Dette er spesielt for oss Nordmenn noe som rett og slett bare er innsprøytet i beinmargen, og de fleste av oss ble oppvokst med dette. Et godt valg hvis du vil spille på odds er NordicBet 2019.

Ny oddsbonus fra NordicBet 2019

Med tilgjengeligheten over nett i dag, så er det liten tvil om at interessen for spill på odds bare har økt ytterligere. Der mange spilleselskaper hevder å være helhjertet fokusert på sport, så er det nok få som kan slå NordicBet, og da kanskje spesielt hvis vi tar en titt på Norge SportsBET-Casino-Pro.com. Her har nemlig NordicBet valgt å satse på å tilby spill helt ned til Norsk 4 divisjon. Det betyr at du kan spille på det mest lokale av de lokale lagene i ditt område, og det med en herlig oddsbonus som NordicBet nå tilbyr. Også Betsafe gir deg 1000 kr oddsbonus 2019.

Få opptil 1000 kr i gratisspill hos NordicBet 2019

NordicBet sin nye oddsbonus representerer en trend i markedet. Dette er en trend for bærekraftige spill, der bonusen blir spredt utover flere spill. Dette er utelukkende positivt for deg som spiller.

Dine første tre innskudd:

  1. Ved ditt første innskudd hos NordicBet får du et gratis spill på hele 250kr. Dette spillet kan dessuten settes på akkurat den idretten eller det spillobjektet du ønsker å sette den på.
  2. Ved ditt andre innskudd, med et minimumskrav om 200kr, så vil du få et nytt gratisspill på 250kr med de samme betingelsene som det første gratisspillet.
  3. Sist men ikke minst får du ved ditt tredje innskudd, på minimum 500kr, hele 500kr i gratisspill.

Det er altså totalt 1000 kr som her blir tilbudt i gratis spill over 3 forskjellige innskudd. Da forsikres du å ikke gå tom for penger med det første. NordicBet er en Nordisk gigant, og de vet hva du trenger for å lykkes med dine spill.
Til NordicBet