Bet365 oddsbonus 2020 – 100% opp til 1250 kr

Hos Bet365 kan du få tilgang på et åpningstilbud. Dette er et tilbud som bare gjelder for nye kunder. Bet365 oddsbonus 2020 er gunstig og du kan absolutt få mye for pengene dine, hvis du er interessert i å spille på oddsen.

Få oddsbonus på Bet365

Hvordan funker Bet365 oddsbonus 2020?

Her skal vi forklare deg steg for steg hva du må gjøre for å benytte deg av oddsbonusen til Bet365. Du må først bli medlem for å kunne benytte deg av dette tilbudet.

Informasjon om hvordan å gjøre dette finner du her:

  1. Bli medlem
    Det er enkelt å bli medlem hos Bet365, alt du trenger å gjøre er å klikke på «bli medlem»-symbolet som finnes i høyre hjørne på siden. Det finnes også på oddsbonussiden.
  2. Kvalifiserende innskudd
    For å kunne benytte deg av oddsbonusen må du gjøre et kvalifiserende innskudd. Dette innskuddet må være på 50 kroner eller mer. Bonusen går opptil 1250 kroner. Bet365 vil deretter matche innskuddet ditt. Dette betyr at hvis du setter inn 50 kroner, vil du få 50 kroner ekstra å spille med. Hvis du setter inn 500 kroner vil du få 500 kroner ekstra å spille med, osv.
  3. Bruk tilbudet
    Bonusen din er bare gyldig innen et bestemt tidsrom. Dette betyr at du må bruke beløpet du har fått i bonusen innen 30 dager etter at er kreditert til din konto.

Ekstra tips

Det som absolutt er lurt å gjøre før du benytter deg av en bonus er å sjekke ut regler og vilkår for det individuelle tilbudet. Dette fordi det er ulike betalingsmetoder, omsetningskrav og frister for de ulike tilbudene. Her kan du også lære mer om det er noen vilkår for at bonusen din skal gjelde.

Husk at du også kan melde deg på nyhetsbrev for å få informasjon om hva de nye tilbudene er fra ditt valgte casino. Dette gjør at du alltid kan være oppdatert på den nyeste informasjonen. Bet365 er flinke på å ha spesifikke kampanjer relatert til ulike sportsarrangementer, så kanskje du til og med vil prøve deg på in-play? Det er mange muligheter på Bet365.