Slik fungerer Betsafe oddsbonus for nye norske spillere

Er du på jakt etter en god oddsbonus for nye kunder? Da er kanskje Betsafe noe for deg. I denne artikkelen skal vi gi mer innsikt i hvordan Betsafe oddsbonus for nye, norske spillere fungerer.

Spill med oddsbonus på Betsafe.

Betsafe oddsbonus

Registrer deg på nettsiden

Det er enkelt å registrere seg hos Betsafe. Hvis du for eksempel tar en titt på deres velkomstbonus-side vil du finne alle nødvendige linker. Betsafe vil trenge personopplysninger og betalingsinformasjon når du registrerer deg, så ha dette i orden. Du kan benytte deg av Visa, Paysafecard, Skrill, Neteller, bankoverføring og Rapid Transfer for å sette inn penger hos Betsafe.

Vi anbefaler deg å bruke Betsafe sin velkomstbonus-side som guide i hvordan du skal registrere deg for å kvalifisere for denne oddsbonusen.

Betsafe oddsbonus

Neste steg er altså det å sette inn 200 kroner eller mer. Da vil du få tildelt et gratisspill som er verdt 250 kroner. Hvis du ikke vinner på dette spesifikke spillet vil du påfølgende mandag få et nytt gratisspill. Dette gjelder helt til du vinner. Du vil altså få gratisspill helt til du vinner.

Regler og vilkår

Hvis du har lest noen av de andre artiklene våre, så skjønner du nok godt hvor opptatt vi er av å formidle at det er viktig å lese regler og vilkår før du takker ja. Heldigvis er disse enkle å finne hos Betsafe, og ikke minst, enkle å forstå. Her vil du finne relevant informasjon om hva slags betalingsmetoder du må bruke for å kvalifisere seg, omsetningskrav og hva slags odds du kan spille på. Du vil også finne informasjon som er relevant i forhold til hvor lenge tilbudet gjelder og hvordan du benytter deg av tilbudet.

Vi anbefaler deg å sjekke Betsafe sine hjemmesider, fordi de har et utrolig imponerende utvalg av sport som du kan prøve å satse penger på. Det er ikke måte på hvor grundige de har vært når det kommer til å finne sport og arrangementer som kundene deres virkelig liker. Siden har også et godt design som er enkelt å hvilke blikket sitt på.

Til Betsafe