Unibet odds innskuddsbonus

Unibet odds innskuddsbonus er 200% opptil 1000 kr til alle nye spille! Sett inn 500 kr og spille med 1500 kr med lave omsetningskrav. Til Unibet

Unibet odds innskuddsbonus

Unibet odds innskuddsbonus

Som ethvert annet bettingselskap med respekt for seg selv tilbyr selvsagt også Unibet en odds innskuddsbonus. Den baserer seg på prosenter. Det vil si det beløpet du setter inn når du benytter deg av velkomstbonusen vil økes med en viss prosent. Om den er på 100% og du setter inn 1000 kroner vil du få 1000 kroner ekstra og dermed ha 2000 kroner å spille for. Er den på 50% vil du få 500 kroner ekstra, og dermed 1500 kroner å spille for. Les om fler oddsbonus tilbud

Når et firma har utviklet seg til å bli et av markedets mest populære, så er det som regel en grunn til det. I tilfellet med bettingselskaper er grunnen ofte veldig enkel, nemlig at selskapet tilbyr odds, velkomstbonus og mengde spill som konkurrentene har problemer med å matche. I dette tilfellet ser vi at disse grunnene kombinert er forklaringen på hvordan Unibet har klart å bli et av markedets aller mest attraktive bettingselskaper.

Unibet odds omsetningskrav

Det man skal være bevisst på er omsetningskravet. Når man takker ja til en innskuddsbonus forplikter man seg også til å omsette den et visst antall ganger før man kan ta pengene ut og sette dem inn på sin egen konto. Om det ikke var slik kunne man jo bare ha satt inn 1000 kroner, fått 1000 kroner i bonus og satt 2000 kroner inn på sin egen konto igjen. Det blir for dårlig butikk.

Når du har satt inn penger i forbindelse med en velkomstbonus låses de altså til denne bonusen, og de låses opp først når du har møtt omsetningskravet. Det kan kanskje være greit, for innen den tid kan du jo ha vunnet ganske mange premier. Først er det pengene du satte inn før du begynner på bonusen, og denne må du altså spille gjennom et visst antall ganger. Dette er vanlig praksis hos alle bettingselskaper.

Til Unibet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *