Odds innskuddsbonus Betsson

Betsson har lenge vært blant markedslederne hva angår pengespill på nettet. De har lykkes gjennom et kontinuerlig fokus på spillerne og deres velvære. Samtidig som de stadig har utviklet seg i forskjellige retninger for å kunne tilby stadig mer underholdning til alle sine kunder.

Nå om dagen har de en saftig innskuddsbonus på lager, og hvis man er smart vil man kreve inn så mye penger som mulig. Det er faktisk lenge siden vi har sett en tilsvarende oddsbonus noe sted. Betsson liker å overdrive for å vise hva de er i stand til. Til Betsson

Odds innskuddsbonus Betsson

Oddsbonus på 5000 kroner

Akkurat nå kan nye spillere nyte en særdeles stor oddsbonus fra Betsson. Alt man trenger å gjøre er å åpne en ny konto hos den svenske spillportalen og sette inn penger. Minuttet etter har man dobbelt så mye penger på kontoen takket være bonuspengene som Betsson gir ut.

Bonusen er en såkalt matchbonus (100 % bonus), og gir deg dobbelt opp med penger etter at du gjør et innskudd. Jo mer du setter inn, desto mer får du i bonus – helt opptil 5000 kroner! Setter du altså inn 5000 kroner, vil du sitte igjen med 10 000 kroner på kontoen.

Dette er mer enn nok penger til å kunne prøve ut alt Betsson har å by på, og fortsatt sitte igjen med mange tusenlapper. Tilbudet er dessuten kun tilgjengelig for spillere bosatt i Norge, så det er all grunn til å benytte seg av dette gavmilde bonustilbudet. Les mer på Betsmart.nu.

Enkle regler, raske penger

Når du har hentet din innskuddsbonus på 5000 kr fra Betsson, er det bare å sette i gang med spillingen. Man kan dog ikke ta ut pengene før omsetningskravet har blitt oppfylt. Dette gjelder for alle bonuser, uansett hvor man spiller.

Dine 5000 kroner må omsettes åtte ganger til en odds av 1.50 eller høyere før du kan gjøre et uttak. Dette er ganske enkelt, og du kom tross alt for å tippe, så det er bare å finne frem kampene som interesserer deg og satse penger i hytt og pine. Så lenge du husker på oddskravet på 1.50 og vinner like ofte som du taper, vil du sitte igjen med over ti tusen kroner på kontoen, som du kan gjøre hva du vil med.

Til Betsson

En kommentar til «Odds innskuddsbonus Betsson»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *